Home Συστήματα Προειδοποίησης Οχημάτων - Ειδικοί Εξοπλισμοί
Μετασκευές - Αξεσουάρ - Προϊόντα Ατομικής Ασφάλειας
 
Home | Εταιρικό Προφίλ | Επικοινωνία  Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου |  Ολοκλήρωση αγοράς Ολοκλήρωση αγοράς
Κατηγορίες
ΒΑΣΕΙΣ - ΜΠΑΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ Οροφής (124) » ΜΠΑΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ oροφής για Επαγγελματικά (12) » ΒΑΣΕΙΣ - ΣΧΑΡΕΣ για Ποδήλατα (39) »  • ΟΡΟΦΗΣ (3)  • ΓΙΑ PICK UP  • ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥ (11)  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ  • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - HOT OFFERS (11) ΒΑΣΕΙΣ - ΣΧΑΡΕΣ για Σκι (3) ΒΑΣΕΙΣ - ΣΧΑΡΕΣ για Θαλάσσια Σπορ (3) ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ Φορτίου (4) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ Μπαγκαζιέρας (1) ΦΑΡΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ (138) » MINI ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ - ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΡΑΒΔΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ (52) » ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ - ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΡΑΒΔΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ (50) » LED ΦΩΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ Εσωτερικά (11) LED ΦΩΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ Εξωτερικά (25) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ για Μοτοσυκλέτες (36) » ΣΕΙΡΗΝΕΣ - ΗΧΕΙΑ - ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΕΣ Αστυνομίας - Πυροσβεστικής (40) » ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ - XEIΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑ (6) ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ - ΦΑΝΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΡΕΥΝΑΣ & ΟΜΙΧΛΗΣ Οχημάτων - Σκαφών - 4Χ4 (46) » CAMPING KITCHEN | OUTDOOR KITCHEN | SURVIVAL KITCHEN | Είδη Κουζίνας (47) » ΥΓΡΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ (9)
Κατασκευαστές

Λέξεις - Κλειδιά Αναζήτησης

Atera / σχαρα οροφης / σχαρα ποδηλατου / σχαρα σκι / σχαρα κανο - σχαρα καγιακ - σχαρα Windsurf / ΗΑPRO μπαγκαζιερα / μπαγκαζιερα οροφης / μπαγκαζιερα αυτοκινητου / μπαγκαζιερες αυτοκινητου / αποθηκευση μπαγκαζιερας / ανυψωση μπαγκαζιερας / σειρηνα αστυνομιας μεγαφωνικη αστυνομιας σειρηνα αυτοκινητου σειρηνα μοτοσυκλετας σειρηνα προειδοποιησης σειρηνα προειδοποιητικη / φαρος αστυνομιας φωτεινη μπαρα οροφης μπαρα οροφης αστυνομιας φαρος μοτοσυκλετας πολυφαρικο συστημα φαρος αυτοκινητου / προβολεας εργασιας φανος εργασιας φανος Golight / led αστυνομιας φωτιστικα σωματα led φωτα led φωτα led αυτοκινητου led αυτοκινητου led μοτοσυκλετας led φορτηγων φωτα προειδοποιητικα προειδοποιητικα φωτακια φωτα led φωτιστικα led

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΑΣΕΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Σκοπός μας σε αυτή την σελίδα είναι να βοηθήσουμε στην επιλογή της κατάλληλης για εσάς Βάσης Ποδηλάτου - Σχάρας Ποδηλάτου.

BIKERACKS intro.jpg

Πώς επιλέγουμε βάση ποδηλάτου?

Η επιλογή Βάσης Ποδηλάτου σε ένα βαθμό εξαρτάται από το πλήθος των ποδηλάτων που μεταφέρετε, από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σας, τον αριθμό των συνεπιβαινόντων στο όχημά σας, την σωματική σας διάπλαση, το αν δίνετε μεγάλη λεπτομέρεια στην ασφάλειά σας, την προστασία του εξοπλισμού σας (αυτοκίνητο και ποδήλατο), καθώς και το ποσό που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Aπό την στιγμή που αποφασίσετε για τον τύπο βάσης ποδηλάτου που επιθυμείτε, τότε μπορείτε να επιλέξετε από τα διάφορα μοντέλα μας, με κριτήρια το στύλ, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και την τιμή. Για να βοηθήσουμε στην διαδικασία επιλογής Βάσης Ποδηλάτων, διαμορφώσαμε για εσάς μία σειρά ερωτήσεων, οι απαντήσεις των οποίων θα σας οδηγήσουν στην καταλληλότερη για εσάς Βάση Ποδηλάτου.

Να επιλέξω Βάση Ποδηλάτου Στην Οροφή ; Στο πίσω μέρος του οχήματος ; Και στα δύο μέρη;

Η απάντηση δεν είναι τόσο εύκολη και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως :

Πόσα ποδήλατα θέλω να μεταφέρω τώρα αλλά και σε δύο χρόνια από τώρα ?

Επειδή το ποδήλατο έχει μπεί για τα καλά στην ζωή μας, υπολογίστε όχι μόνο τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές σας ανάγκες, ειδικά αν προβλέπεται κάποια από τα μικρά μέλη της οικογένειάς σας να ενταχθούν στην ομάδα. Εάν λοιπόν θα χρειαστεί να μεταφέρετε πάνω από τρία ποδήλατα στο άμεσο μέλλον καλό θα ήταν να προσανατολίζεστε προς την λύση Βάσης Ποδηλάτου στο πίσω μέρος. Εάν πρόκειται να μεταφέρετε πάνω από τέσσερα (!) ποδήλατα, τότε είναι αναπόφευκτη η χρήση και της οροφής του αυτοκινήτου σας ή και το ανάποδο, δηλαδή τέσσερα στην οροφή και ένα στο πίσω μέρος. Επειδή η παράμετρος του κόστους είναι πολύ σημαντική, σκεφθείτε ότι μία φθηνή σχετικά Βάση Ποδηλάτου τώρα, μπορεί να αποδειχθεί πολύ ακριβή ή ακόμη και άχρηστη στο μέλλον, π.χ. μία Βάση Ποδηλάτου Κοτσαδόρου μπορεί να αποδειχθεί πολύ φθηνότερη από μία Βάση Ποδήλάτου Οροφής για τρία ποδήλατα και σίγουρα πολύ πιό λειτουργική και ξεκούραστη. Δεν είναι τυχαίο εξ'άλλου ότι στην Γερμανία ή την Ολλανδία, χώρες με μακρά παράδοση στην χρήση ποδηλάτων, οι Βάσεις Ποδηλάτου Κοτσαδόρου, γνωρίζουν τεράστια αύξηση πωλήσεων!

Χρειάζομαι την οροφή του αυτοκινήτου μου και για άλλη αθλητική δραστηριότητα ή για μεταφορά αντικειμένων εκτός από τα ποδήλατα ? Χρησιμοποιώ Μπαγκαζιέρα ή Βάση Σκί ή Βάση Θαλάσσιου Σπορ ?  Είμαι συχνός Ποδηλάτης ?

Μία μεσαία - μακριά μπαγκαζιέρα αφήνει διαθέσιμο χώρο μόνο για δύο (2) ποδήλατα στην οροφή. Εάν είστε sportsmen ή sportswomen και κάνετε πολλά αθλήματα, όπως Σκί ή Καγιάκ, τότε ισχύει το ίδιο με την μπαγκαζιέρα και ακόμη χειρότερα. Και παρότι οι Βάσεις Ποδηλάτων γενικά είναι εύκολα προσθαφαιρούμενες, αργά ή γρήγορα θα αναπολήσετε την ευκολία σας από το να εξοικονομήσετε μερικά χρήματα. Σημαντική βαρύτητα στην επιλογή σας παίζει και η συχνότητα χρήσης του εξοπλισμού σας, η απόσταση που διανύετε με τον εξοπλισμό σας φορτωμένο, καθώς και το πόσοι συνεπιβάτες μεταβαίνουν στο αυτοκίνητό σας. Ενας συχνός ποδηλάτης που μετακινείται σε μικρές αποστάσεις με το αυτοκίνητό του έχει διαφορετικές απαιτήσεις για την Βάση Ποδηλάτου του από έναν οικογενειάρχη που θα φορτώσει τα ποδήλατα της οικογένειας του μαζί με τις υπόλοιπες αποσκευές μία δύο φορές τον χρόνο για να πάει όμως μία μακριά εκδρομή.  

Διαθέτω κοτσαδόρο και σκέφτομαι να διαθέτω κοτσαδόρο και στα μελλοντικά μου οχήματα ?

Εάν έχετε προβλέψει και έχετε ήδη κοτσαδόρο στο όχημά σας από το εργοστάσιο κατασκευής του, τότε συγχαρητήρια λύνετε πολλά προβλήματα. Εάν όχι, καλύτερα σκεφθείτε το για το επόμενό σας αυτοκίνητο ! Πολλοί πελάτες τοποθετούν κοτσαδόρο after market, ακριβώς για να χρησιμοποιήσουν Βάση Ποδηλάτου Κοτσαδόρου, η οποία είναι μακράν η πιό πρακτική και ασφαλής λύση για μεταφορά ποδηλάτων και ίσως όχι η πιό ακριβή, καθώς ένα αντίστοιχο σύστημα με Μπάρες Οροφής και Βάσεις Ποδηλάτων Οροφής δεν διαφέρει και πολύ σε κόστος για μεταφορά άνω των τριών (3) ποδηλάτων! Απαραίτητη προυπόθεση σε όλες τις περιπτώσεις να επιλέγετε τις πιό ποιοτικές κατασκευαστικές εταιρείες Βάσεων Ποδηλάτων, που διακρίνονται για την κορυφαία ασφάλεια και την ευκολία σύμπλεξης στον κοτσαδόρο σας, όπως η Γερμανική Βάση Ποδηλάτου Κοτσαδόρου Atera Strada DL 2 ή η Atera Strada Sport ή oι πιό εξελιγμένες Βάσεις Ποδηλάτου της αγοράς Atera Strada Εvo και Atera Strada Vario.

Οταν μεταφέρω τα ποδήλατά μου θα χρειαστεί να ανοίξω το Πορτ-Μπαγκάζ του αυτοκινήτου μου ?

Εάν η απάντηση είναι θετική, τότε σκεφθείτε πολύ καλά πόσο καλά σχεδιασμένη και ποιοτική είναι η Βάση Ποδηλάτου Πορτ-Μπαγκάζ που θα επιλέξετε, γιατί αλλιώς δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα ανατρέξετε στα Γαλλικά σας... όταν θα χρειστείτε το Πορτ-Μπαγκάζ σας. Εάν έχετε οικογένεια και θέλετε οπωσδήποτε Βάση Ποδηλάτου Πορτ-Μπαγκάζ, προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Βάση Ποδηλάτου Πορτ-Μπαγκάζ της Αμερικάνικης YAKIMA QuickBack 2 ή QuickBack 3 και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα πίνετε στην υγειά μας την μπύρα που θα ανοίγετε με το ενσωματωμένο ανοιχτήρι της! Mε τις Βάσεις Ποδηλάτου Πορτ-Μπαγκάζ της YAKIMA μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα το Πορτ-Μπαγκάζ σας, χωρίς πρόβλημα!

Φροντίζω το αυτοκίνητό μου και τα ποδήλατά μου από γραντζουνιές ή βαθουλώματα, σέβομαι τον οδηγό του πίσω οχήματος ?

Παρότι η απάντηση θα έπρεπε να είναι προφανής, δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάμε στον δρόμο πολλά αυτοκίνητα ακόμη και  μεγάλης αξίας με εξαιρετικά χείριστης ποιότητας εξοπλισμό, γεγονός που τα καθιστά δοκίμια για αντοχή λαμαρίνας ή ανθεκτικότητας χρώματος, για να μην συζητήσουμε για το σοβαρό θέμα των ιπτάμενων ποδηλάτων και τις επιπτώσεις αυτών στα ακολουθούντα αυτοκίνητα! Και μπορεί όσο φθηνή και αν μας φαίνεται αρχικά μία Βάση Ποδηλάτου Πορτ-Μπαγκάζ, να εξελιχθεί στην ακριβότερη επισκευή για Πορτ-Μπαγκάζ και ποδήλατα από γραντζουνιές ή σε Δηλώσεις Ατυχημάτων. Η επιλογή μας δεν πρέπει να γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τιμή, αλλά την ασφαλή πρόσδεση της Βάσης Ποδηλάτου στο αυτοκίνητό σας και των ποδηλάτων σας, καθώς και την καλή σχεδίασή της ώστε να προστατεύει το αυτοκίνητο και τα ποδήλατά σας από γραντζουνιές και βαθουλώματα, όπως για παράδειγμα η Αμερικάνικη Βάση Ποδηλάτου Πορτ-Μπαγκάζ YΑΚΙΜΑ King Joe 2 ή King Joe 3.

Το αυτοκίνητό σας είναι αρκετά υψηλό ? Εχετε μεγάλη ή μικρή σωματική διάπλαση ? Ανήκετε στο Ωραίο Φύλλο ? Φροντίζετε το αυτοκίνητό σας και τα ποδήλατά σας από γραντζουνιές κτλ ?

Προσοχή, οι ανωτέρω ερωτήσεις δεν είναι ούτε ρητορικές αλλά ούτε και ρατσιστικές. Από τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα κρίνετε πόσο εύκολο είναι να μπορείτε να σηκώνετε ένα ποδήλατο μέσου βάρους από 12 κιλά και πάνω σε ένα ύψος από 1,30 μέτρα και άνω Χ  φορές την εβδομάδα, ή τον μήνα. Εαν απλά προβληματιστήκατε, τότε επιλέξτε μία εξαιρετικής ποιότητας, ελαφριά και ανθεκτική Βάση Ποδηλάτου Οροφής με πανεύκολη πρόσδεση που υποβοηθά το ποδήλατο σε όρθια θέση χωρίς την ανάγκη σας, όπως η Atera Giro AF ή η Αtera Giro SpeedΕάν απλά τρομοκρατηθήκατε, τότε επιλέξετε την Βάση Ποδηλάτου Οροφής Atera Bike Lift και αφήστε τον υδραυλικό ανελκυστήρα της να προβληματίζεται!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔIAΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:

yak-roof-bikes-695.jpg

Βάσεις Ποδηλάτου Οροφής

strap-on-rack665.jpg

Βάσεις Ποδηλάτου Πορτ-Μπαγκάζ

StradaVario4.jpg

Βάσεις Ποδηλάτου Κοτσαδόρου

yak-spare-tire-1-695.jpg

Βάσεις Ποδηλάτου Πίσω Ρεζέρβας

Για την ώρα δεν υπάρχουν προϊόντα βάσει των κριτηρίων που ορίσατε. Παρακαλούμε επιλέξτε κάποια άλλη κατηγορία ή άλλα κριτήρια αναζήτησης.

To καλάθι σας είναι άδειο.
 
Προσφορές More...
Πληροφορίες
» Αποστολές - Πληρωμές
» Επιστροφές - Ακυρώσεις

 Verified by VISA    MasterCard SecureCode


 WinBank


SSL Certificate


Σημαντική Ενημέρωση
Οι φωτογραφίες των προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές.
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Οι τιμές ισχύουν για αγορές μόνο μέσα από το site και όχι για τηλεφωνικές παραγγελίες ή στο κατάστημά μας
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται κόστος τοποθέτησης οποιουδήποτε πρoϊόντος μας
 

Copyright © 2008 Systemtec. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb.